Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, o noua schimbare RADICALA de look. Asa ii sta cel mai bine

Bianca Dragusanu are o noua nuanta de par.

Bianca Dragusanu recunoaste ca adora sa isi schimbe look-urile.

La fiecare doua saptamani, fosta doamna Slav merge la un salon de infrumusetare pentru a incerca o noua nuanta de par. De data aceasta, vedeta a ales un ombre look - este vorba despre o coafura in care parul este in doua nuante.

Asa arata inainte

Acest procedeu de decolorare a parului presupune ca radacinile parului sa aiba o nuanta inchisa in timp ce culoarea se deschide o data cu lungimea parului. Astfel, in zona varfurilor poate exista o diferenta de cateva tonuri de culoare fata de zona calotei.

Bianca a mers pe ceva varatic si de aceea a renuntat la extensiile lungi. Acum ea are o lungime medie a parului si ii sta excelent. Mandra de rezultat, fosta asistenta pacatoasa a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu coafura:

Asa arata acum

"O data la 2 saptamani ma apuca " pofta" unei schimbari de look Pai daca ar fi dupa mine, as avea in fiecare zi cate o alta culoare la par,dar nu e dupa mine si doamne ajuta ! Bine ca am pe mana cui sa ma las. Parul meu arata impecabil mereu" - scrie Bianca Dragusanu in descrierea imaginii.

Citește și:

Fanii au felicitat-o pentru ca a ales aceasta coafura, spunandu-i ca asa arata cel mai bine.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.