Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata rochia de mireasa a lui Kim Kardashian? Vedeta a fost superba in ziua nuntii

Kim Kardashian, o adevarata printesa.

Nunta lui Kim Kardashian cu rapperul Kanye West a fost evenimentul anului. Cei doi s-au casatorit sambata, la Florenta, dupa ce au petrecut mai mult de o saptamana in Paris - pentru pregatirile de nunta.

Vineri, Kim si Kanye si-au intampinat cei 200 de invitati la Chateau de Wildeville, resedinta faimosului designer Valentino, dupa care a urmat un tur privat si o petrecere sofisticata la Palatul Versailles. Sambata dimineata, toti oaspetii au zburat cu avioane private pana in Florenta pentru a participa la ceremonia tinuta la fortareata Forte di Belvedere (pe care proaspetii casatoriti au inchiriat-o cu 300.000 de euro pe noapte).

La nunta Kim a ales sa poarte o rochie de mireasa unica, realizata de bunul sau prieten, designerul Riccardo Tisci. Cei doi s-au casatorit in aer liber, in spatele lor fiind doua panouri uriase pline de flori.

Citește și:

foto: Guliver/ Splash News

In ceea ce priveste coafura, proaspata mireasa a ales sa mearga pe natural - parul lasat liber, fara niciun accesoriu (coronita, diadema sau voal).

La petrecerea de dupa nunta, invitatii au fost serviti cu mancaruri cu specific italienesc, iar tortul a avut sapte etaje.

foto: Instagram

Intregul eveniment si aventurile din Paris au fost filmate si vor aparea cel mai probabil in ultimul episod al sezonului 9 Keeping up with the Kardashians.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.