Setari Cookie-uri

Erau in toi cu pregatirile de nunta, dar au hotarat sa se desparta

Cuplul de la Hollywood care si-a spus Adio inainte de nunta.

Sofia Vergara, actrita cel mai bine platita din televiziunea americana, a confirmat, sambata, ca s-a despartit de iubitul sau, Nick Loeb, cu care se logodise in 2012, din cauza faptului ca nu au reusit sa armonizeze viata profesionala cu cea personala, potrivit femalefirst.co.uk, informeaza Mediafax.

"Nu ca ar privi pe cineva, dar, ca sa nu dau presei ocazia sa inventeze drame absurde si dureroase, prefer sa le spun personal fanilor ca Nick si cu mine am decis sa ne despartim. In ultimul timp ne-a fost din ce in ce mai greu sa gasim ocazii pentru a petrece timp impreuna si, din cauza muncii mele, iar acum a lui, a devenit din ce in ce mai greu, nu mai este deloc amuzant", a spus actrita pe contul ei de pe site-ul WhoSay.com.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani, a spus in luna februarie ca planurile de nunta stagneaza si ca nu a inceput sa organizeze nimic in acest sens.

Citește și:

"Ne-am logodit de peste un an.", a declarat Vergara in februarie.

Sofia Vergara a inceput relatia cu omul de afaceri Nick Loeb in 2010. Dupa o scurta despartire a cuplului, cei doi s-au impacat si s-au logodit in iulie 2012.

Actrita a mai fost casatorita, intre anii 1991 - 1993, cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, nascut in septembrie 1992.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.