Setari Cookie-uri

Foto: Ea este noua IUBITA a lui Victor Slav! Cum arata femeia care a inlocuit-o pe Bianca?

Este oficial, Victor Slav a trecut peste Bianca si si-a refacut viata sentimentala.

Bianca Dragusanu este un capitol incheiat pentru Victor Slav.

Se pare ca ultima incercare de a isi salva relatia a fost in vacanta din Turcia, insa a esuat. Dupa ce s-au intors in tara, acestia s-au purtat ca doi straini, iar intalnirile lor au fost strict profesionale - Bianca si Victor au impreuna un atelier de croitorie.

Reporterii Cancan arunca bomba - Victor Slav a trecut definitiv pentru Bianca si si-a refacut viata sentimentala. Prezentatorul de la meteo a intalnit o femeie care i-a furat imediat inima.

Tanara a intrat deja in cercul de prieteni al lui Slav, ceea ce inseamna ca lucrurile sunt destul de serioase.

Zvonul ca Victor nu mai este singur a ajuns si la urechea Biancai. Roscata nu a stat cu mainile in san, ci a facut ceva incredibil - aceasta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj dedicat fostului sot, in care i-a amintit ca ea este unica.

Citește și:

Dupa ce Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au intors din Turcia, roscata a oferit o declaratie, in care a vorbit deschis despre relatia dintre ea si fostul sot:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - declara recent Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.