Setari Cookie-uri

Fotografii de vis: Uite unde isi petrec luna de miere Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West se relaxeaza in luna de miere intr-un loc incredibil.

Rapperul Kanye West si starleta TV Kim Kardashian, care s-au casatorit weekendul trecut in Italia, in cadrul unei ceremonii de nunta somptuoase, au ajuns duminica in Irlanda, unde isi vor petrece luna de miere, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit presei britanice, muzicianul, in varsta de 36 de ani, si sotia sa, in varsta de 33 de ani, au aterizat duminica dupa-amiaza pe aeroportul Cork din Irlanda la bordul unui avion privat.

Publicatia Irish Independent afirma ca tinerii casatoriti au plecat de pe aeroport intr-un convoi de limuzine Mercedes si isi vor incepe luna de miere cu un sejur de cinci zile intr-o proprietate de lux - Castlemartyr Resort - din Irlanda.

Angajatii care lucreaza in acest complex de cinci stele au refuzat sa confirme informatia potrivit careia cele doua vedete americane ar fi rezervat apartamentul prezidential din acest conac construit in secolul al XVII-lea.

Citește și:

Potrivit presei britanice, cuplul va plati pentru acest sejur suma de 70.000 de dolari.

Conacul Castlemartyr Resort, amenajat pe o suprafata uriasa, detine 10 sali pentru spa, o sala de fitness, un teren de golf si patru restaurante. Pe aceeasi proprietate se afla si ruinele unui castel vechi de 800 de ani.

Printre atractiile turistice din apropiere se afla Parcul natural Fota, distileria Old Jameson si numeroase sate pescaresti, extrem de pitoresti, aflate pe tarmul Oceanului Atlantic.

Presa irlandeza afirma ca tinerii casatoriti au programat si o vizita de o zi in orasulDublin.

foto: castlemartyrresort.ie

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.