Setari Cookie-uri

Wow! O romanca a fost invitata la nunta lui Kim Kardashian

Singura romanca prezenta pe lista de invitati de nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Lista de invitati pentru nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West a fost destul de restransa avand in vedere faptul ca cei doi formeaza unul dintre cele mai importante cupluri din showbiz.

Kim si Kanye au invitat doar 200 de persoane pentru a participa la marele eveniment. In aceasta lista a fost si numele unei romance - este vorba despre Anastasia Soare, regina sprancenelor de la Hollywood.

Frumoasa romanca a purtat pentru nunta KK o rochie semnata Dana Budeanu.

Mihaela Radulescu a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu Anastasia Soare si un mesaj destul de lung, in care se lauda ca este romanca si o felicita pe Anastasia pentru ca a muncit enorm pentru visurile sale:

Nunta mondena a anului ...la ei - Kim Kardashian si Kanye West. Anastasia Soare, cea mai cunoscuta romanca de la Hollywood, after all, cu cel mai de valoare networking ever, a fost pe lista de invitati (o lista foarte scurta, though...). Doar presa noastra anapoda, adica spagarii si amatorii n-au aflat ca rochia purtata de Anastasia a fost facuta de Dana Budeanu, ci de un "designer din Romania". Glumeam, ei au aflat, da' i-a rugat frumos un "barbat sigur pe el":)))) sa nu o faca celebra pe Dana :))))) si, dupa cum stiti, asa se face "presa de calitate" la noi...

Citește și:


Am vrut sa scriu, ca de fiecare data, ca-s mandra ca sunt romanca, la orice reusita a unui roman , dar acu'mi dau seama ca-s si putin... in panica ( tot ca romanca :))), dar numai cand sunt in Romania:)))))) si dau peste oameni minusculi ...


Deci, bravo Dana Budeanu ! You know I love you !


Anastasia, sunt mandra ca am intrat in cercul tau de prieteni si ca pot sa admir un om atat de reusit ca tine. Povestea ta de viata ma inspira constant, ar trebui sa devii o lectie in Manualul de Reusita pentru orice roman care vrea, pornind de jos si muncind tenace si smart, sa ajunga atat de sus ca tine ! Love you too.
- scrie Mihaela Radulescu.

foto: Facebook

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.