Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata noul iubit al Biancai Dragusanu? Vedeta si-a refacut viata amoroasa

Bianca Dragusanu este mai fericita ca niciodata.

Bianca Dragusanu este intr-o noua relatie.

Dupa ce ieri aflam ca Victor Slav are o iubita frumoasa si relatia dintre ei incepe sa devina serioasa, tanara cunoscand deja prietenii prezentatorului meteo, iata ca acum vine bomba - si Bianca este indragostita.

Potrivit Cancan, roscata are o relatie cu Alex, un TANAR de bani gata, care o trateaza ca pe o printesa.

Imediat ce a auzit ca Victor a mers mai departe cu viata sa amoroasa, Bianca a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj in care spune ca este extrem de fericita:

"Sunt fericita! Foarte fericita!Stiti de ce??pentru ca mi-am dat seama ca fericirea mea nu depinde de nimeni decat de mine! Iubesc sunt iubita, daruiesc, primesc... si toate astea se intampla din inertie, nu pt ca astept ceva in schimbul acesta de sentimente si ganduri pozitive!".

Asa cum ne-a obisnuit, mesajul este insotit de o fotografie (selfie), realizata alaturi de catelusa Bella.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu se grabeste sa fie mama. Fosta sotie a lui Victor Slav isi doreste cu disperare sa devina mama... si se pare ca vrea sa isi vada indeplinit acest vis in cel mai scurt timp posibil.

Fosta sotie a lui Victor Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Edan, fiul Vicai si al lui Piturca. Vedeta spune intr-un mesaj ca i-a promis baietelului ca pana la anul (pe vremea asta) va avea un copil.

"Pana la anul pe vremea asta, o sa am o mica " partenera" de joaca pentru Edan:)) I-am promis!!" - spune Bianca in descrierea pozei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.