Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Pamela Anderson, la 22 de ani de la premiera serialului Baywatch?

Pamela Anderson, de nerecunoscut.

Toata lumea o cunoaste - Pamela Anderson sau C.J. Parker era una dintre cele mai sexy salvamarite in serialul Baywatch.

Frumoasa actrita a jucat rolul blondei sexy intre anii 1992-1998 si a facut o groaza de bani aparand in costumul de baie rosu.

Asa arata la 22 de ani.

foto captura Youtube

Cat de mult s-a schimbat Pamela Anderson?

Acum Pamela Anderson are 46 de ani si este complet schimbata. Vedeta, desi are o varsta frumoasa, pare destul de batrana, in special la fata. Se pare ca nici macar operatiile estetice nu o mai ajuta sa tina pasul cu trecerea timpului.

Recent, fosta actrita a fost prezenta la un eveniment monden, unde a uimit printr-o aparitie incredibila. Pamela a pasit pe covorul rosu de la World Music Awards in Monte Carlo, Monaco intr-o rochie lunga alba si un machiaj extravagant. Pentru coafura, blonda a preferat sa poarte o peruca.

Citește și:

Diferenta dintre Pamela Anderson pe covorul rosu si Pamela Anderson in viata normala

Arata bine, nu?

Adevarul este ca in spatele Pamelei sta o intreaga echipa de makeup artisti si stilisti, care o ajuta sa arate incredibil la fiecare aparitie oficiala. Dar cum arata in realitate? Este complet schimbata!

Vedeta a fost surprinsa pe strazile din Beverly Hills, alaturi de mai multe prietene. Paparazzi au avut un soc cand au vazut-o, aproape ca nici nu au recunoscut-o. Intre timp fostul salvamar s-a tuns - aceasta a ales o tunsoare pixie, care nu prea o avantajeaza.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.