Setari Cookie-uri

Video: Rochia lui Kate Middleton, luata de vant! Ducesei i s-a vazut fundul

Moment rusinos pentru Kate Middleton.

Kate Middleton face de rusine Casa Regala a Marii Britanii pentru a nu stiu cata oara.

Pe internet a aparut o fotografie realizata de un paparazzi in timpul turneului in Australia, in care fusta ducesei de Cambridge este luata de vant si i se vede fundul. Kate poarta o rochie larguta, destul de lunga (pana in zona genunchilor), insa o rafala de vant a reusit sa ii ridice materialul, lasand posteriorul la vedere.

Nu este pentru prima data cand Kate are parte de un moment stanjenitor. In urma cu cateva saptamani, Kate Middleton, Printul William si bebelusul George au participat la mai multe evenimente in Noua Zeelanda. Familia regala a aterizat pe aeroportul Wellington in conditii meteorologice nefavorabile. In momentul in care au pasit, fusta lui Kate a fost din nou ridicata de vant, insa aceasta a reusit imediat sa salveze situatia, pozitionand mana in fata si prizand materialul rochiei.

Citește și:

Anul trecut, in Canada, tot pe aeroport - Kate si William au participat la un exercitiu oficial al armatei, iar materialul lejer al fustei ducesei a fost ridicat imediat de o bataie de vant.

In luna de miere, Kate Middleton a fost surprinsa de paparazzi facand topless. Imaginile cu ea au facut inconjurul lumii, iar Casa Regala a rugat insistent ca toate publicatiile sa stearga acele fotografii din baza de date... bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat.

Se pare ca regina este mai mult decat furioasa pentru toate aceste greseli ale lui Kate. Jurnalistii Dailymail au publicat recent un articol in care spun ca o viitoare regina ar trebui sa fie mult mai atenta la tinutele pe care le poarta si ca s-au saturat de gafele vestimentare ale ducesei de Cambridge.

"Te rugam, invata sa tii hainele pe tine" - este titlul materialului, scris cu majuscule.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.