Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu s-a tuns pana la umar! Cum ii sta cu noul look?

Mihaela Radulescu, mai frumoasa ca niciodata.

Dupa ani intregi in care a avut aceeasi coafura, Mihaela Radulescu a decis ca este timpul sa incerce un nou look. Vedeta a hotarat sa se tunda mai scurt, pana in zona umarului si sa fileze putin parul pentru un plus de volum.

Asa arata Mihaela inainte

Schimbarea de look a avut loc in urma cu cateva saptamani, insa fosta prezentatoare tv nu a mai postat nicio imagine personala pe conturile sale de Facebook si nici nu a mai participat la evenimente mondene pentru a isi prezenta noua tunsoare. Acum iata ca avem posibilitatea de a o vedea - Mihaela a postat pe reteaua de socializare coperta noii sale carti, Cum iubesc barbatii.

Iubita lui Dani Otil arata incredibil. Cu un machiaj cat mai natural si parul lasat liber, usor tapat pentru un plus de volum, roscata pare mai tanara ca niciodata.

"Da, io ma cred scriitoare, nu din vanitate, ci din bucuria de a face exact ce am visat - sa scriu si sa am si cititori pentru cartile mele. Dupa 3 best-seller-uri, pot sa sper ca si a patra carte va avea o viata la fel de frumoasa, mai ales ca e...despre iubirea dupa care tanjim toti. Si cum fericirea se fabrica, nu pica din cer si nici nu e o chestie de noroc, ci de calibrare a propriilor trairi, m-as bucura enorm sa gasiti si acum motive de starnit poftele si visele amortite din voi. Fiti ceea ce vreti, stiti voi vorba care-mi place mie - "Don't dream it, be it !". Credeti in voi si nu lasati pe nimeni sa va incalceasca dorintele de a gasi fericirea in iubire....

Citește și:


Eu mi-am facut si voi continua sa-mi fac partea mea de treaba pe lumea asta, in bucatica mea de viata. "I do my part" e o poveste din carte care e....despre fiecare din voi."
- este mesajul postat de Mihaela.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.