Setari Cookie-uri

Foto: E urat, dar are bani! Cine este noul iubit al Biancai Dragusanu?

Bianca Dragusanu si-a gasit printul cu bani.

Bianca Dragusanu are un nou iubit - sau cel putin asa sustin tabloidele... si vedeta.

Fosta sotie a lui Victor Slav a venit cu replica imediat ce in presa au aparut stiri conform carora prezentatorul meteo si-ar fi gasit o noua iubita. Roscata a postat rapid pe contul personal de Facebook un mesaj in care confirma ca si ea este intr-o relatie:

"Sunt fericita! Foarte fericita!Stiti de ce??pentru ca mi-am dat seama ca fericirea mea nu depinde de nimeni decat de mine! Iubesc sunt iubita, daruiesc, primesc... si toate astea se intampla din inertie, nu pt ca astept ceva in schimbul acesta de sentimente si ganduri pozitive!" - scrie Bianca "fericita".

Potrivit Cancan, noul iubit al Biancai este Alexandru Ursache (Alex), un tinerel plin de bani. Barbatul a facut liceul la I.L. Caragiale din Bucuresti si a urmat facultatea de studii economice (tot in Capitala).

Citește și:

"Baiatul se invarte in cercul baietilor de bani-gata din Dorobanti, fiind prieten la catarama cu Tache Becali, nepotul patronului Stelei , dar si cu Alex Erbasu sau baiatul lui Mugur Isarescu." - scrie sursa mai sus citata. Mai mult, se pare ca tanarul a lucrat si pentru Gigi Becali, pandind fotbalistii si dandu-i raportul patronului echipei de fotbal.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.