Setari Cookie-uri

Brad Pitt, lovit in fata de un barbat, pe covorul rosu! Ce s-a intamplat cu actorul?

Accident pentru actorul Brad Pitt.

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului "Maleficent", in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal, potrivit politiei din Los Angeles, citata de Reuters, informeaza Mediafax.

Brad Pitt participa, miercuri, la premiera filmului "Maleficent", la El Capitan Theater din Hollywood, Los Angeles, cand un barbat a sarit gardurile de protectie si l-a lovit in fata, potrivit sergentului Leonard Calderon, de la politia din Los Angeles.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actorul nu a fost ranit grav, iar autoritatile l-au imobilizat rapid pe barbat, care a fost arestat pentru vatamare corporala si a ramas in custodia politiei in noaptea de miercuri spre joi, a mai spus Calderon.

"Politistii care s-au ocupat de caz au spus ca fapta pare intentionata, dar, la acest moment, ramane de stabilit daca este adevarat", a adaugat Calderon.

Citește și:

Suspectul nu parea inarmat, iar politistii nu l-au anchetat inca pentru a determina motivatia acestei fapte, a mai spus Calderon.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.