Setari Cookie-uri

Pseudo-stirea zilei: Angelina Jolie, "la un pas de moarte! Are cancer in stadiu avansat"

Angelina Jolie este in pericol.

Angelina Jolie este pe moarte - jurnalistii de la National Enquirer arunca bomba: actrita sufera de un nou tip de cancer si ascunde asta fata de partenerul sau, Brad Pitt.

Se pare ca boala este intr-un stadiu avansat si vedeta nu mai are mult de trait. Angelina a ajuns sa cantareasca doar 40 de kilograme.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Coperta revistei americane este una demna de filmele horror - au gasit cea mai urata fotografie realizata de paparazzi si, mi se pare mie, au mai si modificat-o astfel incat sa arate ca un adevarat schelet. Imbracata lejer, intr-o pereche de pantaloni negri si o bluza alba, Angelina pare de nerecunoscut... nici macar pantalonii skinny nu ii mai vin mulati.

Se pare ca adevaratul motiv pentru care a slabit atat de drastic ar fi noul cancer - vedeta nu vrea sa spuna nimic deocamdata despre aceasta problema si nici macar familia ei nu stie despre ce se intampla... si daca Brad sau alte persoane apropiate nu stiu despre cancerul Angelinei, cum este posibil ca o revista tabloid sa cunoasca astfel de detalii extrem de private si sensibile?

Citește și:

Dar cine sa mai creada National Enquirer, care de fiecare data vin cu stiri bomba, complet neadevarate? Michele Obama vrea sa divorteze, prezentatoarea Ellen DeGeneres are cancer, Macalaulay Culkin mai are doar trei luni de trait, Beyonce este amanta lui Obama. - titlurile revistei National Enquirer in acest an.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.