Setari Cookie-uri

Adio, brunet! Ramona Gabor este aproape BLONDA! Uite cum ii sta cu noul look

Ramona Gabor arata incredibil.

Ramona Gabor, schimbare radicala de look.

Gata cu nuantele inchise. Ramona Gabor intra in randul vedetelor care renunta la brunet. Sora mai mica a Monicai a decis ca pentru vara sa incerce o alta culoare de par - si asa a ales un saten deschis.

Asa arata Ramona Gabor inainte

Mandra de ceea ce a iesit, fostul model a postat pe contul personal de Facebook un colaj foto. Cu un machiaj superb, Ramona pare un adevarat star.

Asa arata Ramona acum - 4 selfie-uri cu un look de diva

"Aproape blonda" - scrie Ramona in descrierea imaginii.

Ramona Gabor duce o viata de printesa in Dubai. Vedeta a plecat de aici pentru a incepe o noua cariera in moda, insa a renuntat la visul sau deoarece a intalnit un barbat cu suficienti bani incat ea sa nu mai lucreze niciodata.

Tanara are o relatie cu iordanianul Ahmad Daham, un inginer la o firma importanta din Emiratele Arabe Unite. Barbatul o rasfata cu numeroase cadouri scumpe si vacante de vis. Ramona traieste ca o adevarata diva alaturi de Ahmad.

Citește și:

Sunt fericita. Nu am multe de zis despre el. Ma face fericita si el este omul pe care intotdeauna am visat sa il intalnesc. Nu vreau sa precipit lucrurile, dar imi vad viitorul cu el.” – declara in urma cu cateva luni Ramona Gabor, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.