Setari Cookie-uri

Foto: Beyonce a sarit la gatul lui 50 Cent! Oare invata de la sora ei mai mica?

Beyonce, la bataie cu 50 Cent.

Rapperul 50 Cent spune ca a fost la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce, dupa o disputa verbala pe care a avut-o cu sotul acesteia, rapperul Jay-Z, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

50 Cent spune ca a fost socat in momentul in care Beyonce, supranumita "Sasha Fierce", a venit foarte grabita spre el, pentru a lua apararea sotului ei, dupa o disputa verbala intre cei doi rapperi, in holul hotelului Cosmopolitan din Las Vegas.

foto: Instagram

50 Cent, in varsta de 38 de ani, a declarat pentru postul radiofonic Power 105.1 din New York: "Beyonce a sarit ca arsa si a venit alergand spre mine, crezand ca eu ma certasem cu Jay-Z. Nu mi-a venit sa cred ca a sarit peste un pervaz si ca a venit alergand spre mine in acel fel".

Cantareata voia sa il apere pe sotul ei, crezand ca acea cearta dintre Jay-Z si 50 Cent urma sa degenereze intr-o agresiune fizica, insa cei doi rapperi s-au impacat foarte repede si au glumit pe seama acelei mici neintelegeri.

Citește și:

"A venit spre mine, iar eu i-am spus: «Ce faci? Sunteti precum Bonnie si Clyde? Vrei sa ma bati sau ce? Sunt chiar aici!». A plecat imediat. M-am uitat spre Jay si am vazut ca el a inceput sa rada si mi-a spus: «Hei, stii cum sunt femeile»", a relatat 50 Cent.

In urma cu cateva saptamani sora celebrei cantarete americane, Solange Knowles, l-a agresat pe Jay-Z intr-un ascensor dupa o petrecere organizata cu ocazia galei Met Ball din New York pe 5 mai.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.