Setari Cookie-uri

Foto: Jennifer Lopez se desparte de iubitul sau! Uite cu cine a fost inselata

Jennifer Lopez nici nu vrea sa mai auda de Casper Smart.

Jennifer Lopez declara recent ca relatia dintre ea si Casper Smart este foarte frumoasa. Cantareata era atat de indragostita incat ii compusese pana si o melodie. Dar iata ca dansatorul de doar 27 de ani s-a cam plictisit de iubita sa.

Potrivit Dailymail, J Lo a decis sa se desparta de Casper Smart deoarece acesta ar fi inselat-o pe artista cu doi transsexuali, Xristina Marie si Sofie Vissa.

Jennifer a fost din nou facuta de rusine din cauza lui. Ea a plecat la New York pentru a scapa de el” – a declarat o sursa apropiata a lui Jennifer Lopez.

J Lo si Casper Smart au o relatie de trei ani, insa se pare ca vedeta ofera sume imense pentru a se bucura de serviciile propriului sau dansator.

Pe langa faptul ca il ia cu ea peste tot, il duce prin locuri exotice si il lasa sa ii conduca masina, Jennifer Lopez s-a gandit ca ar fi mult mai bine daca baietelul ar avea si ceva banuti in buzunar, asa ca a hotarat sa ii ofere o pensie alimentara. Sexul costa, iar Jennifer stie asta cel mai bine. Pentru serviciile prestate, Casper primeste saptamanal suma de 10.000 de dolari.

Citește și:

Jennifer ura sa scoata cardul de credit de fiecare data cand mergeau impreuna la masa. Ea s-a gandit ca ar fi mult mai bine daca Casper ar avea banii sai, asa ca a decis sa ii dea 10.000 de dolari saptamanal.

A vrut sa fie o suma rotunjita. Jennifer nu vrea sa il transforme pe Casper intr-un baietel de bani gata, dar nici nu vrea sa il piarda. Jen are incredere in el si stie ca nu o sa foloseasca banii doar pentru el, sperand sa ii cumpere si ei cadouri sau sa ii duca pe cei mici intr-o vacanta.”, a declarat o sursa potrivit HollywoodLife.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.