Setari Cookie-uri

Foto: Imaginea pentru care Dana Rogoz a fost aspru criticata de fane! "Asta e moda?"

Dana Rogoz si-a socat fanele cu aceasta tinuta.

Dana Rogoz are o relatie extrem de frumoasa cu fanele sale. Vedeta posteaza mai tot timpul pe paginile sale de socializare (in special Facebook) si pe blogul personal imagini cu tinutele zilei.

Dupa cum bine stim, moda este subiectiva, iar regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Dana a avut curajul sa poarte o tinuta extrem de lejera si simpla. Proaspata mamica a facut mai multe fotografii pentru postarile sale, iar una dintre poze a ajuns si pe contul oficial de Facebook.

Pentru acest look, Dana a preferat sa mearga pe natural, asa ca si-a prins parul lejer, intr-o coada de cal, si a purtat un machiaj extrem de simplu.

Imediat ce au vazut look-ul, fanele s-au gandit sa ii lase si comentarii. In timp ce multe au apreciat acest outfit, unele (mai rautacioase) i-au spus ca aceasta nu este tinuta de mers pe strada:

"aadica..asta e moda ..sa mergi in camasa pe stradaa?"

Citește și:

"poate arata mai bine bagata un pic in pantalon macar intr-o parte sau cu o curelusa in talie, pentru ca e alba si mi se pare prea simpla sau cu o camasa la fel de barbateasca"

"Asta e pentru micul dejun, dupa o noapte nedormita..."

"Zici ca esti din Sparta" - sunt doar cateva dintre comentariile lasate.

Voua va place tinuta?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.