Setari Cookie-uri

Video: Ce muzica asculta Kate Middleton si Printul William?

Nu te asteptai ca o printesa sa asculte asta.

Printul William al Marii Britanii le-a dezvaluit elevilor de la o scoala din comitatul East Yorkshire, pe care a vizitat-o in urma cu cateva zile, ca este un mare admirator al trupelor rock Coldplay si Linkin Park, informeaza site-ul revistei New Musical Express, potrivit Mediafax.

Ducele de Cambridge a vizitat Goole High School din East Yorkshire si le-a spus elevilor de acolo ca prefera muzica rock britanica si cateva trupe americane.

Potrivit tabloidului The Sun, atunci cand a fost intrebat de un elev despre gusturile sale muzicale, printul William a raspuns: "Imi plac cu adevarat Coldplay si Linkin Park". Din asta intelegem ca in apartamentul 1A din Palatul Kensington se asculta trupele Coldplay si Linkin Park.

Totodata, printul britanic a vorbit despre capacitatile sale muzicale din tinerete: "Obisnuiam sa cant la pian, la trompeta si la tobe, atunci cand eram de varsta voastra, dar nu puteam sa citesc partiturile muzicale".

Citește și:

Anul trecut printul William a fost prezent la un eveniment la Kensington Palace, unde i-a lasat pe toti cu gura cascata. Acesta a urcat pe scena alaturi de Bon Jovi si Taylor Swift pentru a canta “Livin on a prayer”.
William i-a cunoscut pe cei doi cantareti la gala de caritate Centrepoint, Winter Whites, insa nimeni nu ar fi crezut ca seara urma sa se incheie cu un duet de zile mari. In momentul in care Bon Jovi l-a rugat sa il insoteasca pe scena, Printul a spus ca va canta DOAR DACA va fi acompaniat si de Taylor Swift.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.