Setari Cookie-uri

Foto+Video: Mihaela Radulescu si-a operat fata. Cum arata acum?

Mihaela Radulescu si-a taiat nasul pentru a arata mai tanara.

Reporterii ziarului Click arunca bomba: Mihaela Radulescu s-a operat la nas si nu numai.

Mihaela Radulescu are 44 de ani si arata incredibil. Fosta prezentatoare tv este adepta unui stil de viata sanatos si face foarte mult sport in propriul apartament din Monaco. Mihaela a declarat recent ca niciodata nu a intrat intr-o sala de fitness si nici nu o va face. Ea prefera sa se antreneze acasa.

Recent, Mihaela a fost invitata in emisiunea lui Dani Otil pentru a isi promova noua carte, Cum iubesc barbatii. Raduleasca a afisat o noua fata: extrem de tanara si foooooarte frumoasa, Mihaela avea ceva schimbat - nasul era mai mic, aproape perfect, iar pometii foarte bine pronuntati.

Contactat de ziarul Ring, medicul estetician Calin Dobos a declarat ca Mihaela a fost operata in zona fetei:

Nasul este operat. Am vazut-o si in realitate pe Mihaela Radulescu si stiu ca, inainte, avea varful nasului putin lasat. In plus, era putin coroiat. Acum, din ce vad in fotografii, nasul este ridicat. Unghiul dintre nas si buza este perfect, ceea ce inseamna ca, din punct de vedere al proportiilor ideale, este mai bine.

Citește și:

Dupa parerea mea, este o operatie reusita, mai ales ca ridicarea nasului este un factor care iti da o tusa de tinerete. Se stie ca, o data cu varsta, nasul se lasa, intrucat pielea nu mai este la fel de elastica. In privinta pometilor, se vede ca au fost injectati, fiind mai proeminenti, iar pielea mai intinsa", a explicat, pentru Click doctorul Calin Dobos.

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.