Setari Cookie-uri

Foto: Angelina Jolie, nunta asa cum nu ai mai vazut. In ce se va imbraca?

Angelina Jolie si Brad Pitt, nunta cu adevarat speciala.

Angelina Jolie este pe val - rolul din Maleficent i s-a potrivit ca o manusa si a ajutat-o sa castige cateva zeci de milioane. Vedeta este in continua promovare a filmului Disney, iar reporterii si jurnalistii profita de aparitiile sale pentru a ii pune cea mai populara intrebare: "Pe cand nunta?"

Desi rar face asta, Jolie a acceptat sa vorbeasca despre casnicia cu Brad Pitt. Actrita a declarat ca se vor casatori in scurt timp, iar cei care se vor ocupa de organizare vor fi chiar copiii cuplului.

Angie isi doreste o nunta cu adevarat speciala, diferita de cele ale vedetelor si cu cat mai putini invitati - familia si cei mai apropiati prieteni. Frumoasa bruneta a declarat ca ar vrea ca rochia de mireasa sa fie una diferita. Copiii sai au venit cu o idee inedita pentru nunta - nunta paintball, la care Angelina si Brad ar purta tinute de camuflaj.

Citește și:

"Ne vom casatori, insa nu ne grabim foarte tare deoarece vrem sa o facem asa cum trebuie. Vrem ca cei mici sa isi aminteasca de acest moment. Trebuie sa ne planificam timpul astfel incat problemele profesionale sa fie rezolvate. Vorbim destul de des despre nunta, iar copiii ne intreaba mai tot timpul cand ne casatorim.

Am inceput sa ne gandim ce am vrea, insa nu avem nimic stabilit. Vrem ceva diferit, iar copiii au venit cu o idee incredibila - nunta paintball. Este diferita si nimeni nu a mai facut asa ceva pana acum. Avem doua posibilitati: nunta paintball sau Disney." - a declarat Angelina, informeaza Dailymail.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.