Setari Cookie-uri

Este oficial: Divorteaza dupa 18 ani de casnicie. Deja au depus actele de divort

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood isi spune adio.

Actrita americana Melanie Griffith a depus vineri actele oficiale prin care solicita divortul de sotul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, invocand motivul diferentelor ireconciliabile si punand astfel capat unei casnicii care a durat 18 ani, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Documentele au fost depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Melanie Griffith, in varsta de 56 de ani, si Antonio Banderas, in varsta de 53 de ani, s-au casatorit in 1996, dupa ce s-au indragostit in timpul filmarilor de la comedia romantica "Two Much" (1995). Cei doi actori au impreuna o fiica, Stella Banderas, in varsta de 17 ani.

"Am decis de comun acord sa punem capat casatoriei noastre de aproape 20 de ani intr-o maniera iubitoare si prieteneasca, onorand si respectand persoanele noastre, familia noastra, prietenii nostri si toata aceasta perioada frumoasa pe care am petrecut-o impreuna", au declarat Melanie Griffith si Antonio Banderas intr-un comunicat de presa comun.

Citește și:

Actrita americana a solicitat custodia fiicei cuplului, care va implini varsta de 18 ani in luna septembrie, acceptand insa ca Antonio Banderas sa isi viziteze fiica de cate ori doreste.

Melanie Griffith, care a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat in 1988 in comedia romantica "O femeie face cariera/ Working Girl", a solicitat de asemenea pensie alimentara.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.