Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, schimbare RADICALA de look. E de nerecunoscut!

Nicoleta Luciu, mai schimbata ca niciodata.

Nicoleta Luciu face tot posibilul sa fie in atentia noastra. Fosta vedeta de televiziune a hotarat ca este timpul pentru o schimbare de look: si-a tuns parul, optand pentru o tunsoare filata, si-a marit din nou buzele si si-a pus ochelari de vedere (sincer, cred ca acei ochelari sunt doar pentru a fi "fashion", si nu chiar pentru vedere).

Asa arata Nicoleta Luciu inainte

Mandra de noul look, Nicoleta a postat o fotografie pe contul oficial de Facebook. Fanii au fost impresionati de cum arata, multi lasandu-i mesaje cu complimente, numind-o "Cea mai frumoasa femeie din Romania".

Poza a strans in scurt timp de la postare peste 4.000 de like-uri.

Asa arata Nicoleta Luciu acum

Vedeta spune ca s-a ingrasat 10 kilograme si isi doreste cu disperare sa slabeasca. Greutatea ei ideala este 53 de kilograme si fosta prezentatoare tv este hotarata sa isi opereze stomacul pentru a reveni la formele care au consacrat-o.

Citește și:

Nicoleta a fost in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a vorbit cu un medic specialist. Doctorul a facut tot posibilul pentru a isi convinge pacienta ca nu are nevoie de operatii deoarece 10 kilograme nu inseamna foarte mult - si doar persoanele cu adevarat grase recurg la aceasta procedura chirurgicala.

"Eu in momentul de fata am 63 de kilograme. De trei luni incerc sa ajung la 53 de kilograme si nu reusesc sa dau jos nimic. In permanenta mi-e foame si vreau sa ma operez acum pentru ca daca nu o sa o fac, exista posibilitatea ca mai tarziu sa ajung sa regret ca nu am facut acest gest. Vreau sa previn". - a declarat Nicoleta Luciu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.