Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu SE SARUTA cu un alt barbat! Poza pe care Victor Slav nu vrea sa o mai vada niciodata

Bianca Dragusanu nu se mai ascunde.

Bianca Dragusanu este fericita, Victor Slav moare de gelozie.

Fosta doamna Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care este sarutata de un alt barbat. Este vorba despre Zara, Vj-ul de la un post de televiziune. Se pare ca imaginea a fost facuta in culisele emisiunii Splash, vedete la apa.

Mircea Zara o saruta pe Bianca pe frunte, in timp ce roscata inchide ochii si tuguiaza buzele. Sunt convinsa ca aceasta poza a fost pusa intentionat pentru a face pe cineva gelos - dar oare pe cine? Sa fie vorba despre Victor Slav sau despre Adrian Cristea?

Va spuneam saptamana trecuta ca Bianca si-a gasit un nou iubit. Asa sa fie oare?

Potrivit Cancan, noul iubit al Biancai este Alexandru Ursache (Alex), un tinerel plin de bani. Barbatul a facut liceul la I.L. Caragiale din Bucuresti si a urmat facultatea de studii economice (tot in Capitala).

Citește și:

"Baiatul se invarte in cercul baietilor de bani-gata din Dorobanti, fiind prieten la catarama cu Tache Becali, nepotul patronului Stelei , dar si cu Alex Erbasu sau baiatul lui Mugur Isarescu." - scrie sursa mai sus citata. Mai mult, se pare ca tanarul a lucrat si pentru Gigi Becali, pandind fotbalistii si dandu-i raportul patronului echipei de fotbal.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.