Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam, cu fata umflata din cauza operatiilor estetice! Nu o mai recunosti

Anda Adam a exagerat cu operatiile estetice.

Ce inseamna pentru vedete "a fi frumos/ frumoasa"? Va spun eu: cat mai multe operatii estetice incat sa semene cu niste papusele Barbie, scoase din cutie.

Anda Adam pare sa fie adepta tuturor interventiilor care te intineresc si iti schimba aspectul. Cantareata a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care este de nerecunoscut: are fata usor umflata, extrem de intinsa incat pare ca se mira, buzele foarte mari si pielea din zona ochilor parca ar fi fost "trasa" incat niciun rid sa nu mai fie vizibil.

Cu un machiaj destul de simplu (foarte rar o vedem pe Anda Adam purtand un machiaj natural), Anda pare mai schimbata ca niciodata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Va mai amintiti de Anda bruneta si naturala?

Iubitul Andei Adam, fotbalistul Adrian Tira, a inselat-o pe cantareata cu nimeni alta decat Oana Zavoranu.Artista a aflat ca intre fotbalistul sau de doar 19 ani si Zavo ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Speriata de concurenta, cantareata a dat zvon in tara ca daca o prinde pe Oana, " o va calca in picioare".

Citește și:

Oana a fost prezenta in emisiunea Acces Direct, unde a vorbit deschis despre relatia cu fotbalistul. Vedeta a tinut mortis sa rada si de Anda Adam:

"Nu am sters mesajele de la Catalin Tira! Ma amuza daca Anda Adam a spus ca-mi rupe picioarele. Daca nu-i convenea ce am vorbit cu Tira sau daca nu era adevarat, de ce nu a reactionat? Anda Adam nu mai iesise demult de la naftalina! Tara e in zodia Gemeni.


In timpul conversatiilor ne gandeam daca sa ne sarbatorim ziua de nastere impreuna. Sa vedem daca ne lasa Anduta! M-am suparat ca ea nu a facut nimic sa dezamorseze chestia asta! Pe Anda Adam nu sunt geloasa, pentru ca iubitul ei nu este de un interes major pentru mine."

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.