Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata in realitate fundul lui Kim Kardashian?

Momentul adevarului pentru Kim Kardashian.

Kim Kardashian a fost surprinsa la plaja, in timpul unei sedinte foto pentru promovarea noului sezon al show-ului Keeping up with the Kardashians.

Doamna West a pozat intr-un costum de baie deux pieces, gold, cu bikini minusculi pentru a scoate in evidenta cea mai buna "calitate" a ei: posteriorul.

In imagini, Kim pare mai indrazneata ca niciodata - probabil ca relatia cu rapperul Kanye a ajutat-o sa fie si mai sexuala in aparitiile media.

Vedeti imaginile in clipul de mai jos.

Daca pentru sedintele foto Kim nu se teme sa arate cam tot ce poate, iata ca atunci cand a venit vorba despre propria nunta (a treia la numar), vedeta a preferat sa tina totul "sub acoperire". Nimeni nu se astepta ca aceasta sa poarte o rochie de mireasa atat de simpla. Fara decolteu, cu parul lasat lejer si un machiaj natural, Kim Kardashian a fost de nerecunoscut.

Citește și:

Recent, au fost date presei alte doua imagini de la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West. Kris Jenner, mama lui Kim, a declarat pentru E News ca de pregatirile de nunta s-au ocupat in exclusivitate mireasa si mirele, iar ea nu s-a implicat nici macar in achizitionarea rochiei de mireasa.

"Nu stiu cum arata rochia de mireasa. Am sa o vad prima data chiar la nunta." - declara Kris Jenner inainte cu putin timp de marele eveniment.

imagini © E! Entertainment Television

eonline.com, Keeping Up with The Kardashians, sezonul 9: lunea la ora 20.00 (in reluare)

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.