Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan are un nou iubit. Uite cum arata tanarul

Andreea Balan a trecut peste despartirea de Keo.

Andreea Balan isi reface treptat viata sentimentala.

A avut nevoie de doar cateva saptamani pentru a trece peste o relatie de opt ani. Dupa ce a aflat ca a fost inselata de Keo, artista a hotarat ca este timpul ca fiecare sa mearga pe drumuri separate... si asa au si facut.

Nu a trecut mult de la despartirea oficiala si iata ca Andreea se lauda cu o noua iubire. Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu noul sau iubit. Desi in imagini nu putem vedea chipul tanarului, acesta o saruta pe Andreea, in timp ce ea zambeste incantata la aparatul foto ("In your face, Keo!").

Care ar fi cea mai buna modalitate de a iti face fostul iubit gelos daca nu afisandu-te cu un alt barbat?

Sa fie oare Petrisor, dansatorul ei?

"Very happy" - scrie Andreea in descrierea imaginii.

Cantaretul Keo nu a recunoscut nici pana acum ca a inselat-o pe Andreea. Cea mai recenta declaratie a artistului a fost legata de faptul ca relatia dintre el si Misty a fost una strict profesionala, iar intre el si tanara cantareata nu s-a intamplat absolut nimic.

Citește și:

Keo spune ca aceasta relatie este inventata de presa, iar intre el si Misty este vorba doar despre o colaborare profesionala. Artistul a facut acest anunt pe un site de socializare:

"Tin sa precizez ca a fost doar o colaborare strict profesionala, prin casa de discuri Roton. De cand m-am lansat in muzica, am fost mereu cuplat de presa cu toate fetele cu care am colaborat pe plan profesional si sunt sigur ca asa se va intampla in continuare." - a fost mesajul lui Keo.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.