Setari Cookie-uri

Foto: Beyonce, in scandal cu lumea intreaga. "Niciun copil nu ar trebui sa traiasca asa"

A inceput ca o gluma, iar acum a ajuns in ziarele internationale.

O petitie incredibila, inceputa de o femeie a ajuns sa fie semnata de mii de oameni.

Dupa ce a vazut in presa mai multe fotografii cu Blue Ivy (Iedera Albastra), fiica lui Beyonce, Jasmine Toliver s-a gandit sa faca o petitie, in care sa o roage pe cantareata sa aiba grija de parul fiicei sale.

"'Sunt femeie si stiu cat de important este sa ai grija de parul tau. Este stanjenitor sa te uiti la un copil care are un par groaznic. Parintii lui Blue Ivy, Sean Carter, cunoscut sub numele de Jay Z, si Beyonce au esuat in nenumarate randuri sa ii aranjeze parul lui Blue Ivy. Aceasta problema va fi si mai grava in viitor, cand fetita va avea parul incalcit sau va face paduchi. Va rugam, hai sa avem noi grija de parul lui Blue Ivy." - a fost mesajul postat de femeie.

foto: Change.org

Pana acum, peste 3.600 de oameni au semnat aceasta petitie, majoritatea lasand comentarii in care spuneau motivul pentru care sunt de acord cu aceasta propunere:

Citește și:

"Mama copilului arunca mii de dolari pe saptamana pentru a arata impecabil. Blue Ivy nu ar trebui sa arate precum o oaie."

"Urasc cand mama arata ca scoasa din cutie, iar copilul arata de parca nu ar fi vazut un pieptene din ziua in care s-a nascut."

"Cruzimea asupra copiilor trebuie sa inceteze." - sunt doar cateva dintre mesajele lasate.

foto interior si prima pagina: Beyonce.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.