Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, BRUNETA, cu BRETON si cu silicoanele la vedere. Cum ii sta cu noul look?

Bianca Dragusanu, schimbare neasteptata de look.

Bianca Dragusanu este un cameleon cand vine vorba despre schimbarea coafurii sau a nuantei de par.

A fost blonda, a trecut la roscat, apoi la brunet... a urmat roscat, blond, roscat, iar acum este din nou bruneta.

Asa arata in urma cu cateva zile

Bianca a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu noul look... si nu numai. Fosta doamna Slav a pozat doar in costum de baie - pentru a le arata tuturor ce inseamna sa ai dimensiuni perfecte.

"Ne pregatim de sarituri in apa cu cei mai buni antrenori, in cele mai frumoase costume de baie" - scrie Bianca Dragusanu in descrierea imaginii.

Asa arata Bianca Dragusanu acum

Va place cum arata sau este prea slaba?

Poza a fost facuta in timpul filmarilor emisiunii Splash! Vedete la apa, filmari ce au loc in Bacau, la un bazin de inot.

Bianca isi incearca din nou norocul in televiziune. Vedeta a renuntat la visul de a fi designer si face tot posibilul sa demonstreze tuturor ca este facuta pentru a fi in platourile emisiunilor tv.

Citește și:

Potrivit Click, fostei sotii a lui Victor Slav ii este foarte dificil sa intre in lumea modei din Romania. Desi spune ca este designer, aceasta nu a mai lansat de ceva timp o alta colectie de haine, iar rochiile ei nu prea au succes la public.

Criticul de moda Alin Galatescu a ras cand a auzit ca Bianca este "designer":

"E hilar si inadmisibil cum cineva fara abilitati, fara cultura manifestata in vreun fel, tunata pana la autoparasire de sine sau nerecunoastere in oglinda, doar stand cu obstinatie in lumina reflectoarelor si cuplandu-se de conjunctura, sau nu, cu personaje publice sa aiba acum aroganta sa se manifeste si intr-un domeniu profesional serios… ca «designer». E jignitor, penibil si foarte romanesc. Jenant pentru toata lumea!", a declarat Alin, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.