Setari Cookie-uri

Au avut nevoie de trei ani pentru a finaliza divortul. Ce au avut de impartit?

Vedetele de la Hollywood care s-au despartit dupa trei ani de negocieri.

Divortul dintre cantaretii Jennifer Lopez si Marc Anthony, care s-au despartit in urma cu aproape trei ani, a fost finalizat luni, la Tribunalul Superior din Los Angeles, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

Jennifer Lopez, in varsta de 44 de ani, si Marc Anthony, in varsta de 45 de ani, vor imparti custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max si Emme, in varsta de sapte ani. Totodata, copiii vor putea sa petreaca sapte zile pe luna alaturi de tatal lor in resedinta acestuia.

Documentul depus la tribunal ofera, totodata, detalii despre modul in care copiii cuplului isi vor petrece vacantele scolare, zilele de nastere si sarbatorile legale, inclusiv vacantele de Craciun, Ziua Recunostintei si Halloween. Fostii soti au semnat, de asemenea, un acord prin care se obliga sa ii protejeze pe copii de paparazzi si ca se vor asigura ca Max si Emme "nu vor fi expusi in fata unei publicitati nedorite".

Citește și:

Lopez si Anthony s-au casatorit in 2004 in cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizata in resedinta pe care cantareata o detine in Beverly Hills.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.