Setari Cookie-uri

Video: Kim Kardashian isi lanseaza propriul joc! Uite cum va arata

Kim Kardashian intra pe piata jocurilor pentru telefoanele mobile.

Starleta TV Kim Kardashian va avea o aplicatie pentru dispozitive mobile care ii este dedicata, ce va fi lansata pe App Store si Google Play sub forma unui joc video, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Vedeta de televiziune a publicat recent un mesaj pe platforma Instagram care include trailerul pentru acest joc video.

"Sunt incantata sa va anunt ca aplicatia KimKardashianGame va fi lansata saptamana viitoare pe App Store si Google Play", a scris Kim Kardashian in mesajul publicat pe Instagram.

Trailerul acestei aplicatii are o durata de 15 secunde si promite utilizatorilor sansa de a porni "in propria aventura catre celebritate". Utilizatorii vor avea posibilitatea de vizita cele mai in voga cluburi, de a flirta si de a se indragosti, de a participa la sedinte foto pentru reviste de moda prestigioase si de a-si crea propriul stil vestimentar, fiind ghidati pe parcursul intregului joc de o versiune animata a lui Kim Kardashian.

Citește și:

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.