Setari Cookie-uri

Foto: Ce se ascunde in spatele acestei imagini? Sigur nu iti dai seama

Trebuie sa afli despre ce este vorba.

Ce se ascunde in spatele imaginii record de pe Instagram? Fotografia a strans 2 milioane de like-uri de la utilizatori, devenind astfel cea mai LIKE-uita poza de pe reteaua de socializare.

Dar care este secretul ei?

Potrivit lui Kanye West, aceasta poza chiar merita toate like-urile din lume. Dupa ce Kanye West si Kim Kardashian au fost refuzati de fotografa Annie Lobovitz fix inainte de nunta, acestia si-au facut SINGURI fotografiile de nunta (si cand zic "singuri", ma refer la faptul ca au fost fost ajutati de niste fotografi profesionisti, insa care nu erau Annie Lobovitz, singura care ii putea multumi pe cei doi).

Rapperul a declarat recent ca au stat PATRU ZILE pentru a retusa si a photoshopa aceasta imagine astfel incat sa para a fi facuta de Annie Lobovitz.

"Am spus - Bine, eu vreau ca pozele mele de nunta sa semene cu cele facute de Annie Lobovitz... si am stat acolo si am lucrat patru zile la o fotografie deoarece florile de pe pereti erau deja ofilite. Hai sa va spun ceva de poza aceea cu sarutul. A fost prelucrata de sotia mea in luna de miere. De fiecare data mai gasea cate ceva de modificat." - a declarat Kanye West la Cannes Lions Creativity Conference.

Citește și:

Kim Kardashian isi lanseaza propriul joc pentru telefoanele mobile. Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram un trailer al acestui joc:

"Sunt incantata sa va anunt ca aplicatia KimKardashianGame va fi lansata saptamana viitoare pe App Store si Google Play", a scris Kim Kardashian.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.