Setari Cookie-uri

Foto: Din nou impreuna? Oana Zavoranu, declaratie neasteptata

Oana Zavoranu si-a uimit fanii cu aceasta declaratie.

Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu nu pot sta despartiti. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodata si vor sa se impace - dar pana la impacare este necesara o plimbare pe la toate emisiunile tv dornice de rating.

Tanarul jurnalist a postat pe contul personal de Facebook un mesaj mai personal pentru Oana Zavoranu:

"S-a intamplat pur si simplu sa te intalnesc si sa te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, totul a fost asa, fara sa inteleg cum sau de ce si fara sa stiu ca viata mea se va schimba pentru totdeauna. Existi si iti multumesc, existi si asta este de ajuns... Pentru ca eu nu pot cere mai mult decat sa stiu ca acolo undeva... Oriunde ar fi asta... Esti TU, O PARTE DIN MINE, iar daca vreodata a existat si exista o persoana in viata mea pe care sa o iubesc mai mult decat pana la Dumnezeu si inapoi acea persoana esti TU, Oana Zavoranu. Langa tine am descoperit ca universul este neincapator pentru iubirea pe care ti-o port! LA MULTI ANI!"

Citește și:

Oana a vazut si a vrut sa ii raspunda - tot public:

"Razvan,tu esti ai fost si vei ramane CEL MAI DRAG OM SUFLETULUI MEU....nu mai e nimeni ca tine,nu cred ca mai poti fii inventat....tu estu. TU si ce suntem NOI DOI nu mai e nimeni....iarta-ma pentru tot ce am facut gresit cu voia sau fara voia mea....sunt instabila poate in sufletul meu in acest moment,sunt confuza,dar stiu sigur ca nu te-as schimba sau da pe nimeni si pe nimic in lumea asta...da-mi poate timp....da-mi poate minte....da-mi intelepciunea si maturitatea ta....stiu doar ca te iubesc si eu dar sunt prizoniera inimii mele care parca in momentul asta este inchisa si stie numai ea(fara ca macar eu sa stiu),ce simte,vrea,sau ii lipseste...te iubesc de un miliard de ori...."

Se impaca Oana Zavoranu cu Razvan Dumitrescu? Ramane de vazut. Pana atunci, actualul iubit al Oanei, Tomer, pare sa fie deranjat de acest schimb de replici. Fosta prezentatoare tv a declarat pentru ziarul Click faptul ca studentului arab nu i-a picat bine aceasta conversatie si se simte lasat deoparte... dar cui ii pasa?

Citește și:

Da, Tomer a fost deranjat de schimbul de declaratii dintre mine si Razvan, dar eu spun ce simt sau ce vreau. Cine ma accepta asa bine, cine nu, nu stie ce pierde”, a spus Oana Zavoranu, potrivit sursei mai sus citate.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.