Setari Cookie-uri

Foto: Vai, Doamne! Bianca Dragusanu, fara sutien! Cum arata sanii vedetei?

Bianca Dragusanu a renuntat la sutien.

Poza de milioane de like-uri.

Bianca Dragusanu, mai indrazneata ca niciodata. Fosta doamna Slav a decis ca este prea cald incat sa mai poarte sutien. Si nici nu ar avea nevoie, sanii ei sunt atat de umflati incat stau la locul lor fara pic de suport.

Vedeta, mandra de look-ul ei varatic, a hotarat sa isi faca un selfie. Imaginea a fost postata imediat pe contul oficial de Facebook si a strans rapid peste 6.000 de like-uri.

Bianca Dragusanu a parcurs drum lung pentru a arata asa. Vedeta era de nerecunoscut in urma cu cativa ani, cand a mers la Din Dragoste - primul sau contact cu lumea televiziunii.

foto captura Youtube

Potrivit celor mai recente declaratii, Bianca cantareste doar 53 de kilograme si masoara 1,80 metri inaltime.

Eu recunosc ca am tendinta sa exagerez, dar acum m-am potolit. Si acum cand ma uit in oglinda am impresia ca nu am sanii si buzele suficient de mari. Dar stiu ca nu este asa. Iar la buze nu mi-am mai facut nimic de nu stiu cat timp, iar efectul substantelor injectate se retrage incet, dar sigur. Medicul Kasem mi-a zis ca nici daca ma rog de el nu-mi mai face nimic la buze, in veci.

Citește și:

Iar la sani nu am decat o singura operatie, nu doua asa cum se vorbeste. Ce-i drept, pana acum doi ani, eu aveam cam 63-65 de kilograme, cam cu zece mai mult decat am acum. Iar acum, de cand am slabit, sanii par mai mari decat inainte, ceea ce este firesc, pentru ca sunt mult mai slaba. Am implanturi de 450 de mililitri, dar nu am cei mai mari sani din show-biz. Mai nou, se pun implanturi si de 700 de mililitri.

Chiar si zilele trecute am fost la medic pentru alunite. Mi-am mai scos unele de pe maini si de pe picioare. Si mi-am facut si botox. E mai bine sa previn decat sa tratez si imi fac doar o data pe an, nu de mai multe ori, ca efectul dureaza destul de mult.” – a declarat Bianca potrivit Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.