Setari Cookie-uri

Nu se poate! Ce face Bianca Dragusanu in secret cu Adrian Cristea?

Bianca Dragusanu, data de gol.

Bianca Dragusanu a fost mireasa anul trecut in septembrie, cand i-a spus „da” lui Victor Slav. Oare mai urmeaza o nunta?

Surse apropiate celor doi au dezvaluit pentru Click! ca «Printul» Cristea si Dragusanca incearca sa ascunda faptul ca se vad in continuare

Omul indragostit e in stare de orice! Ar putea sa confirme acest lucru si „Printul” Adi Cristea, fotbalist mai mult cu numele, decat cu performantele sportive.

Pe plan personal insa, e golgheter! „Marcheaza” si acum la Bianca Dragusanu, desi cei doi prefera sa-si ascunda intalnirile de ochii presei. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Adi intr-o ipostaza socanta: uitandu-se dupa rochii de mireasa.

Cei interesati despre detaliile trioului amoros Bianca Dragusanu-Victor Slav-Adi Cristea au fost obligati sa astepte cu sufletul la gura noutatile pentru ca protagonistii au luat o pauza. Sau mai bine spus au incercat sa se ascunda o vreme. Dar care este adevarul?

Citește și:

Lucrurile stau in felul urmator: Bianca si-a vazut linisita de relatia cu „Printul”. Nu s-a mai afisat cu el si nici n-a mai pomenit un cuvant despre ce traiesc impreuna. Impreuna este mult spus pentru ca locuiesc tot separat, iar intalnirile nu sunt zilnice. Din contra! Se vad destul de rar si o fac extrem de bine gandit.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.