Bianca Dragusanu a fost mireasa anul trecut in septembrie, cand i-a spus „da” lui Victor Slav. Oare mai urmeaza o nunta?

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Surse apropiate celor doi au dezvaluit pentru Click! ca «Printul» Cristea si Dragusanca incearca sa ascunda faptul ca se vad in continuare

Omul indragostit e in stare de orice! Ar putea sa confirme acest lucru si „Printul” Adi Cristea, fotbalist mai mult cu numele, decat cu performantele sportive.

Pe plan personal insa, e golgheter! „Marcheaza” si acum la Bianca Dragusanu, desi cei doi prefera sa-si ascunda intalnirile de ochii presei. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Adi intr-o ipostaza socanta: uitandu-se dupa rochii de mireasa.

Cei interesati despre detaliile trioului amoros Bianca Dragusanu-Victor Slav-Adi Cristea au fost obligati sa astepte cu sufletul la gura noutatile pentru ca protagonistii au luat o pauza. Sau mai bine spus au incercat sa se ascunda o vreme. Dar care este adevarul?

Lucrurile stau in felul urmator: Bianca si-a vazut linisita de relatia cu „Printul”. Nu s-a mai afisat cu el si nici n-a mai pomenit un cuvant despre ce traiesc impreuna. Impreuna este mult spus pentru ca locuiesc tot separat, iar intalnirile nu sunt zilnice. Din contra! Se vad destul de rar si o fac extrem de bine gandit.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Foto: Ea este noua IUBITA a lui Victor Slav! Cum arata femeia care a inlocuit-o pe Bianca?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: