Setari Cookie-uri

Foto: Sa fie ea cea mai frumoasa mireasa? Uite ce rochie a purtat in ziua nuntii

Cea mai modesta mireasa.

Olivia Palermo s-a casatorit cu Johannes Huebl intr-o ceremonie restransa si aproape secreta.

Imediat dupa nunta, vedeta a postat pe blogul personal doua imagini din cadrul ceremoniei - intr-o rochita extrem de simpla, Olivia a fost mai frumoasa ca niciodata. Tinuta, care lasa la vedere zona picioarelor, a fost accesorizata cu un pulover din casmir si pantofi albastri.

"Chiar am vrut ca aceasta frumoasa zi sa fie privata si speciala pentru noi. Am dorit sa ne bucuram de toate momentele importante doar alaturi de familie si de doi prieteni dragi. Bedford este o zona atat de frumoasa si de romantica." - este declaratia oficiala a proaspetilor casatoriti.

Rochia de mireasa a Oliviei a fost semnata Carolina Herrera - designerul a creat aceasta tinuta special pentru ea: pantaloni scurti, peste care a adaugat straturi de material tulle si un pulover din casmir. Parul a fost prins intr-o coada lejera, iar machiajul extrem de natural:

Citește și:

"Am vrut ca machiajul sa fie cat mai simplu si fresh. Accentul a fost pe zona ochilor, unde am purtat gene false. Parul a fost prins intr-o coada de cal simpla, una dintre coafurile mele favorite." - scrie Olivia Palermo pe blogul sau.

foto: OliviaPalermo

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.