Setari Cookie-uri

Foto: "E nebuna!" Uite ce tatuaj si-a facut Kelly Osbourne

Cel mai dureros tatuaj.

Vedeta TV Kelly Osbourne, in varsta de 29 de ani, si-a facut un tatuaj pe partea stanga a capului, pe care este scris, cu cerneala mov, cuvantul "Stories" (povesti), urmat de trei puncte de suspensie, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Sambata noapte, Kelly Osbourne a publicat o fotografie pe platforma online Instagram in care le prezinta admiratorilor sai noul ei tatuaj, realizat la Shamrock Social Club din Hollywood, Los Angeles. Inainte de a publica fotografia, vedeta TV a scris mai multe mesaje in care anunta ca are de gand sa-si faca un tatuaj.

De asemenea, Kelly Osbourne a publicat un mesaj adresat parintilor, pe platforma de microblogging Twitter. "Imi pare rau, mama si tata, dar il iubesc (tatuajul, n.r.)!", a scris vedeta TV.

Aceasta nu este prima data cand Kelly Osbourne isi face un tatuaj, vedeta a mai avut desenata pe mana o claviatura, pe care a sters-o in noiembrie 2013.

Citește și:

"Eram nefericita si m-am dus si mi-am facut toate aceste tatuaje si nu stiu de ce. Unul dintre tatuaje este o claviatura, iar eu nici macar nu stiu sa cant la pian", declara vedeta in 2009.

Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, este designer de moda, cantareata si vedeta de televiziune. Aceasta a devenit cunoscuta dupa aparitia in reality show-ul "The Osbournes".

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.