Setari Cookie-uri

Beyonce, anunt socant! A fost inselata de Jay Z

Cel mai tare cuplu de la Hollywood are probleme.

Cantareata R&B Beyonce a facut aluzie la problemele pe care le-ar avea in casnicia sa cu rapperul Jay-Z, schimband versurile unui cantec in timpul concertului sustinut de cei doi sambata, la Ohio, in cadrul turneului "On the Run", conform dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Astfel, in loc sa cante "Am fost pe drumuri alaturi de tine sase ani/ Been riding with you for six years", Beyonce, care a aparut pe scena imbracata in alb, cu un voal de mireasa pe cap, a cantat "Am fost pe drumuri alaturi de tine doisprezece ani/ Been riding with you for twelve years".

foto: Beyonce.com

Schimbarea numarului a fost imediat interpretata de fani ca o aluzie ca Beyonce si Jay-Z sunt impreuna de 12 ani, insa versurile urmatoare ale cantecului, intitulat "Resentment", au alimentat speculatiile conform carora rapperul ar avea o relatie cu cantareata R&B Mya: "Uite ce mi-ai facut acum. (...) Am tot incercat sa uit, dar, la naiba, am prea multe resentimente. Stiu ca a fost atragatoare, dar eu am fost aici mai intai".
Recent, in presa au aparut informatii potrivit carora Jay-Z ar fi avut o aventura cu cantareata R&B Mya si ca acesta ar fi sustinut-o financiar pe interpreta in varsta de 34 de ani.

Citește și:

Mya a colaborat cu rapperul in 2000, pentru inregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "traieste de pe urma generozitatii lui Jay-Z".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.