Setari Cookie-uri

Andreea Marin, mai rea ca niciodata! Uite cum se razbuna pe Lavina Parva

Andreea Marin, machiavelica.

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste dragoste cu turcul ei, insa nu iarta faptul ca a fost inselata de Stefan Banica Jr.

Fosta zana a surprizelor nu este chiar o zana, ci din contra - in aceasta poveste pare sa joace rolul vrajitoarei. Andreea refuza sa o lase pe micuta Violeta sa plece in vacanta alaturi de tatal ei si Lavinia deoarece "are tabieturile ei":

"Nu, Violeta nu va merge in vacanta in strainatate cu taticul ei. Momentan este mica, trebuie sa mai treaca putin. Violeta are tabieturile ei si necesita foarte multa atentie", a declarat Andreea pentru Cancan.

In schimb, Violeta isi poate insoti mama in vacanta pe care urmeaza sa o faca in Turcia. Andreea si Tuncay se pregatesc sa plece pentru cateva zile intr-o statiune linistita din Turcia. Se pare ca de data aceasta micuta Violeta nu mai este prea mica.

Citește și:

Andreea Marin si Tuncay Ozturk par mai fericiti ca niciodata. Fosta zana a surprizelor radiaza de fericire, iar atunci cand este alaturi de el nu se opreste din zambit.

Pare ca Andreea si-a gasit in final sufletul pereche; chiar daca diferenta de varsta dintre ei este destul de mare, pentru noul cuplu asta nu conteaza, ci din contra - cei doi spun ca acesta reprezinta un avantaj deoarece amandoi au inceput un nou capitol impreuna si vor avea grija unul de altul intreaga viata.

Intrebat de reporterii Click ce iubeste cel mai mult la Andreea, Tuncay a spus:

"Imi place cel mai mult cand ma trezesc dimineata, ii vad chipul si ii simt mirosul. Cand se machiaza si se aranjeaza e o alta persoana. Dar mie imi place cel mai mult momentul din fiecare dimineata. Si zambetul ei... care are un efect asupra mea."

Andreea s-a limitat la a spune ca "iubeste sufletul" lui:

Citește și:

"Sufletul lui. Daca arati bine, daca te imbraci bine, mirosi bine dar nu esti bun pe interior, este egal cu zero. Pur si simplu iubesc sufletul lui." - a spus Andreea Marin.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.