Setari Cookie-uri

Foto: Lady Gaga a abuzat de operatiile estetice. Cum arata vedeta acum?

Lady Gaga, complet schimbata.

comunicat de presa:

Procedurile de chirurgie estetica au devenit un must-have in randul vedetelor. Prin prisma meseriei pe care o practica si pentru ca sunt mai tot timpul sub lumina reflectoarelor, acestea apeleaza la chirurgia estetica pentru a se pastra tinere si frumoase.

Desi este binecunoscut meritul chirurgiei estetice de a intineri si infrumuseta corpului uman, abuzul sau dependenta de operatii estetice are exact efectul invers. Si, din pacate, din ce in ce mai multe femei, fie vedete sau nu, depasesc aceasta limita fina dintre frumos si hidos, dintre imbunatatirea aspectului fizic si distrugerea acestuia.

Abuzeaza Lady Gaga de chirurgia estetica?

Lady Gaga este una dintre vedetele de rang mondial care se pare ca a cazut in patima operatiilor estetice, rezultatul nefiind unul de laudat! Nu va mai dura mult pana ce marile tabloide o vor aseza in topul celor mai nereusite operatii estetice ale vedetelor, alaturi de Donatella Versace, Mickey Rourke si altii la fel de renumiti.

Citește și:

"Stiu ca Lady Gaga este in prezent imaginea casei de moda Versace, si recent aceasta a aparut, la petrecerea Atelier Versace, organizata cu scopul prezentarii colectiei Haute Couture Spring/Summer 2014, alaturi de Donatella Versace – si surpriza, acestea pareau identice", spune expertul in chirurgie estetica Silvia Stanculescu-Vasalos.

Unde greseste vedeta?

Din dorinta irealista de a ramane tanara pentru totdeauna, Lady Gaga a abuzat in folosirea de fillere pentru a obtine o piele mai tanara si mai neteda, ajungand la un aspect vizibil artificial.

"Se pare ca vedeta a suferit mai multe interventii de liposuctie pentru a fi cat mai slaba cu putinta, aspectul fizic promovand-o pe Lady Gaga drept vedeta excentrica care este astazi. Insa strategia de marketing trebuie sa aiba limitele ei, deoarece altfel vedeta risca sa devina cu adevarat Poker Face", a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Citește și:

Lady Gaga a facut o obsesie si din injectarea buzelor cu acid hialuronic. In acest moment, buzele vedetei au un aspect natural si conturul este evident imbunatatit, insa daca zvonurile cum ca aceasta si-ar injecta buzele mai des decat este nevoie sunt adevarate, nu mai este mult pana cand si aceasta zona va capata un aspect artificial si exagerat.

"Intr-adevar, se poate usor observa din pozele de acum 7 ani si cele de astazi, ca buzele vedetei nu aveau tocmai o forma resuita, castigandu-si din aceasta cauza si porecla de vedeta cu buze de peste", a adaugat chirurgul estetician.

In rest, se zvoneste ca Lady Gaga ar mai fi intervenit chirurgical asupra bustului si formei nasului, insa in ceea ce priveste aceste zone, se pare ca vedeta nu a exagerat...inca!

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.