Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondena internationala. Castigarea Eurovisionul a ajutat-o foarte mult pe Conchita Wurst, aceasta fiind mai mereu in atentia publicului.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Prima aparitie in lumina reflectoarelor a fost in anul 2011, cand a participat la emisiunea Die Grosse Chance. Atunci travestitul cu barba a interpretat piesa My Hear Will Go On (Celine Dion), devenind astfel o senzatie in presa nationala.

Se vede cu ochiul liber faptul ca barbatul-femeie si-a schimbat radical aspectul in ultimii doi ani (nu si barba): nas mai mic, buze mai groase, pometi proeminenti, sprancene stufoase - de la un barbat machiat, acesta a ajuns sa arate ca o adevarata diva... cu barba.

Conchita Wurst a ajuns sa fie si top model. Castigatorul Eurovision 2014 a defilat pentru nimeni altul decat Jean Paul Gaultier.

Conchita a incheiat prezentarea colectiei toamna-iarna 2015, aparand pe podiumul de moda la bratele marelui designer. Inspirat de Dracula si vampiri, Jean Paul Gaultier a creat pentru Wurst o rochie neagra de tul, lunga pana in pamant si cu cateva aplicatii rosii si aurii.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: