Setari Cookie-uri

Video: Cum arata Conchita Wurst inainte de operatiile estetice?

Barbatul cu barba uimeste din nou.

Este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondena internationala. Castigarea Eurovisionul a ajutat-o foarte mult pe Conchita Wurst, aceasta fiind mai mereu in atentia publicului.

Prima aparitie in lumina reflectoarelor a fost in anul 2011, cand a participat la emisiunea Die Grosse Chance. Atunci travestitul cu barba a interpretat piesa My Hear Will Go On (Celine Dion), devenind astfel o senzatie in presa nationala.

Se vede cu ochiul liber faptul ca barbatul-femeie si-a schimbat radical aspectul in ultimii doi ani (nu si barba): nas mai mic, buze mai groase, pometi proeminenti, sprancene stufoase - de la un barbat machiat, acesta a ajuns sa arate ca o adevarata diva... cu barba.

Conchita Wurst a ajuns sa fie si top model. Castigatorul Eurovision 2014 a defilat pentru nimeni altul decat Jean Paul Gaultier.

Citește și:

Conchita a incheiat prezentarea colectiei toamna-iarna 2015, aparand pe podiumul de moda la bratele marelui designer. Inspirat de Dracula si vampiri, Jean Paul Gaultier a creat pentru Wurst o rochie neagra de tul, lunga pana in pamant si cu cateva aplicatii rosii si aurii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.