Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu trece prin chinuri GROAZNICE. Totul despre viata ei nevazuta la tv

Bianca Dragusanu, la pamant.

Bianca Dragusanu are o viata pe care multi si-ar dori-o: este una dintre cele mai populare vedete din Romania, castiga extrem de bine, este frumoasa, arata ca un top model... insa numai ea stie prin ce chinuri trece.

Potrivit Cancan, fosta doamna Slav are grave probleme de sanatate si trebuie sa fie operata.

Vedeta are dureri insuportabile in zona coloanei si, desi face tratament si masaje regulate, aceasta abia mai poate sta in picioare. De aceea se gandeste serios sa ia o pauza de la lumea mondena si sa isi faca operatie.

"Bianca are probleme foarte mari la coloana si dureri ingrozitoare. Deja nu se mai poate rezolva prin tratament. Ce-I drept, masajul si tratamentele atenueaza durerea, dar daca sta mult in picioare nu are ce face. Asa ca singura solutie este operatia si o bate gandul sa faca asta cat mai repede” - a declarat o prietena a Biancai pentru sursa mai sus citata.

Citește și:

Nu doar problemele de spate sunt problema - in urma cu zece ani, Bianca a fost batuta de iubitul sau de atunci. Aceasta s-a ales cu un hematom pe os si cu vanatai in zona gleznei, de care nu reuseste sa scape.

“La piciorul lovit, desi teoretic ar mai trebui sa faca alte interventii chirurgicale, nu mai face. Cel putin momentan. Urmeaza doar tratamentul injectabil pentru atenuarea cicatricelor care va da rezultate destul de bune, in timp” - a adaugat aceeasi sursa, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.