Setari Cookie-uri

Andreea Marin, de urgenta in sala de operatii!

Andreea Marin, de urgenta la spital.

Andreea Marin a postat in cursul zilei de ieri mai multe imagini cu ea la spital. Nu va speriati, nu a patit absolut nimic.

Fosta zana a surprizelor a asistat la o operatie pe cord a unui pacient de doar 28 de ani. Aceasta a vrut sa il prezinte tuturor pe medicul chirurg Catalin Badiu, care s-a intors in Romania dupa ce a profesata spitalul Herzzentrum din Munchen.

"Sala de operatii, Spitalul Monza, Bucuresti. Acolo unde inima pacientului -un tanar de 28 de ani cu o malformatie cardiaca ce ii pune viata in pericol - pulseaza in mainile chirurgului cardiovascular, doctorul Catalin Badiu.

Dupa 2 decenii traite intr-un sistem medical performant , unde a facut cariera la prestigiosul Herzzentrum din Munchen , medicul roman s-a intors acasa si opereaza la Monza. L-a adus acasa familia, e casatorit si are un baietel care locuieste cu mama la Bucuresti si nu a fost usor sa se imparta ani buni intre familie si profesie. M-am bucurat mult sa descopar un profesionist care vine, nu pleaca, si care te uimeste prin tinerete, energie pozitiva si omenie (a facut operatia de astazi gratuit), dar si un spital din Romania cu care ne putem mandri, avand conditii ca in marile spitale europene (multumesc intregii echipe inimoase de la Monza pentru dorinta de a oferi o noua sansa la viata, fara nici o pretentie fata de acest tanar!).

Citește și:

Va voi povesti mai multe cand voi vedea pacientul din nou pe picioarele sale si chiar pe bicicleta, batand tara in lung si in lat, asa cum viseaza! Cu asemenea oameni, am simtit siguranta si intr-un spital de la noi de acasa!" - scrie Andreea Marin.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.