Setari Cookie-uri

Foto: Teo Trandafir are un nou IUBIT! Uite aici cum arata barbatul

Noul iubit al lui Teo Trandafir.

Se ascunde, insa iata ca paparazzi a prins-o cu musca pe caciula.

Teo Trandafir spunea recent ca intre ea si Antonio Passarelli este doar o prietenie foarte stransa. Da' de unde! Jurnalistii de la Cancan arunca bomba - Teo si Antonio sunt mai mult decat buni prieteni. Acestia au fost surprinsi sarutandu-se pe strada.

foto: Facebook

Relatia dintre prezentatoarea tv si bucatarul Antonio este una extrem de ciudata - Teo sustine ca sunt doar prieteni, insa se tin de mana in public, merg la plimbari impreuna si dorm in aceeasi camera de hotel - fac cam tot ce se poate impreuna.

Avand in vedere ca au fost dat de gol si nu ai mai avut cum sa se ascunda, cei doi au recunoscut relatia:

Antonio este in top 5 cei mai destepti oameni din viata mea. Il iubesc pe acest om din adancul sufletului meu! Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea. As face orice ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat de la el lucruri pe care mi le preda in fiecare zi, cu tandrete si noblete...Are toata calitatile pe care mi le-am dorit toata viata de la un barbat. Nu inteleg de ce mi-ar fi rusine cu relatia asta, este un om absolut special in viata mea.

Citește și:

Cand slefuiesti un diamant, atunci cand lovesti unde nu trebuie, totul se poate face praf intr-o secunda. In clipa asta, eu si Antonio suntem posesorii unei bijuterii cum foarte rar s-a mai vazut. Si unul si celalalt are acelasi respect pentru relatia asta pe care o pretuieste cu toata fiinta lui. Noi nu vrem ca dintr-un briliant sa ramana nisip. Experienta casatoriei cu Costi m-a rupt in doua. Asa ca, acum trebuie sa am grija, sa nu o mai patesc din nou. Asa ca suflu si-n iaurt!", a declarat Teo Trandafir cu privire la relatia dintre ea si Antonio Passarelli, informeaza sursa mai sus mentionata.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.