Setari Cookie-uri

Pepe si Raluca au probleme inainte de nunta

Se apropie nunta, iar ei nu reusesc sa isi rezolve toate problemele.

Topiti de emotii, la propriu. Duminica, Pepe si Raluca se vor cununa in fata altarului. Acest eveniment ii gaseste, insa, cu mult mai slabi. Din cauza stresului cu pregatirile, Pepe a slabit 3 kg, iar sotia lui 7. Asta i-a costat destul de scump, pentru ca au trecut pe la croitor de foarte multe ori, ca sa stramteze costumul de ginere si rochia de mireasa.

foto interior si prima pagina: Facebook

Pepe (35 de ani) si Raluca (22 de ani) se afla pe ultima suta de metri privind pregatirile pentru nunta care va avea loc duminica. Atat artistul, cat si sotia lui, Raluca, vor pasi in fata altarului, pentru prima data. Chiar daca a mai fost casatorit cu Oana Zavoranu, Pepe nu s-a cununat religios cu aceasta, ci doar civil. Asa incat, ca si Raluca, interpretul va trai la intensitate maxima emotiile legate de ceremonia religioasa, care ii va uni in fata lui Dumnezeu, chiar de ziua lui de nastere, 20 iulie.

Citește și:

Pepe nu doreste sa vada rochia de mireasa a sotiei sale pana in ziua nuntii, astfel ca nici nu a insotit-o la probe, la realizatorul Catalin Botezatu.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.