Setari Cookie-uri

Prima imagine: Dana Rogoz, in costum de baie

Dana Rogoz isi arata silueta.

Dana Rogoz se lauda cu o silueta de invidiat. Fosta prezentatoare tv a realizat recent prima sedinta foto in costum de baie pe acest an. Imaginile au fost postate pe blogul personal si pe site-urile de socializare.

Dana a purtat un costum deux piece negru, accesorizat cu o tunica, o palarie de soare cu boruri mari si espadrile albe.

Cum arata Dana Rogoz la nici trei saptamani de la nastere? Va spun eu - IMPECABIL!

Pentru a se lauda cu formele sale perfecte, Dana a realizat o sedinta foto in curtea propriei case - doar pentru a arata tuturor femeilor cat a slabit ea in doar cateva zile de la nastere.

Toata lumea s-a inghesuit sa ii dea like si sa comenteze, felicitand-o pentru cat de bine arata. Insa unele femei au sfatuit-o ca nu este bine sa se expuna astfel deoarece ea poate fi vazuta ca un exemplu "negativ" pentru proaspetele mamici, care ar recurge la orice pentru a slabi rapid:

Citește și:

"dar nu uita ca esti un exemplu, adica oamenii o sa ia exemplu si nu toata lumea e asa de norocoasa ca tine, astfel ca exista posibilitatea ca fetele astea sa se infometeze dupa nastere!" - spune o fana a vedetei.

Dana nu a ezitat sa raspunda:

"Am repetat de cate ori am avut ocazia ca am fost norocoasa - nu m-am infometat o secunda. Si nu cred ca e bine sa-ti iei vreun model, nici in sarcina, nici dupa. Fiecare femeie are metabolismul ei, are ritmul ei sanatos in care isi va reveni la formele de dinainte. Fetelor, am incredere in voi ca nu veti lua decizii gresite, care sa va puna sanatatea voastra sau a bebelusilor in pericol!" - este mesajul lasat de vedeta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.