Setari Cookie-uri

Foto: Top 10 cei mai sexy barbati din 2014. Nu ghicesti cine se afla pe primul loc

Barbatul anului 2014 este mai hot ca niciodata.

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat, care realizeaza anual Topul 101 al celor mai sexy barbati din randul celebritatilor, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Zac Efron l-a surclasat astfel pe castigatorul de anul trecut, scufundatorul olimpic Tom Daley, care ocupa locul al doilea, urmat de David Beckham, pe pozitia a treia.

Lucie Cave, redactorul-sef al revistei Heat, a declarat ca acest clasament a fost alcatuit pe baza votului exprimat online de cititori, care "l-au ales pe Zac Efron" cel mai sexy barbat al anului deoarece a aparut topless in filmul "Vecini de cosmar/ Bad Neighbours" si dupa ce cantareata Rita Ora i-a rupt camasa la gala MTV Movie Awards din 13 aprilie.

Pe locul al patrulea in top se situeaza Harry Judd, tobosarul trupei McBusted, iar pe locul al cincilea se afla actorul Leonardo DiCaprio.

Citește și:

Topul 10 este completat de actorul Bradley Cooper (locul sase), cantaretul Gary Barlow, fost membru al trupei Take That (locul sapte), actorul Jamie Dornan, starul din filmul "Fifty Shades of Grey", nou intrat in clasament direct pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling (locul noua) si actorul Henry Cavill (locul zece).

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.