Setari Cookie-uri

Foto: Este insarcinata cu gemeni!

O actrita internationala a primit vestea ca asteapta gemeni.

Actrita americana Zoe Saldana, care este casatorita cu artistul italian Marco Perego, este insarcinata cu gemeni, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Actrita in varsta de 36 de ani, care s-a casatorit cu Marco Perego anul trecut, in cadrul unei ceremonii discrete la Londra, este insarcinata cu gemeni si a declarat ca ii va creste conform acelorasi reguli pe care parintii sai i le-a impus pe cand era ea insasi copil.

"Cred ca este inevitabil sa ajungem in cele din urma ca parintii nostri. Sper ca am mostenit lucrurile bune si nu acele aspecte pe care mi-as fi dorit sa nu le fi trait pe cand eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care in mod evident vreau sa le aplic in cresterea copiilor mei, dar sunt si lucruri legate de cultura nostra latina - traditiile -, pe care nu le voi aplica niciodata in cazul copiilor mei", a spus Zoe Saldana.

Citește și:

"Se spune ca «Nu esti prieten cu copiii tai si acestia trebuie sa-ti stie de frica». Dar eu cred ca o fiica trebuie sa fie prietena cu mama sa. Nu este ca la armata, nu pregatesti soldati care sa mearga la razboi", a mai spus actrita.

Zoe Saldana - care si-a pierdut tatal, Aridio, intr-un accident de masina, pe cand avea doar noua ani - a dezvoltat o stransa legatura cu mama ei si acestea continua sa se vada des chiar si in prezent.

Zoe Saldana si Marco Perego s-au casatorit in secret la inceputul verii anului 2013, in cadrul unei ceremonii private la care au participat doar prietenii si membrii celor doua familii.

Actrita din "Avatar" a fost logodita cu Keith Britton, directorul executiv al companiei My Fashion Database, de care s-a despartit in 2011, dupa o relatie de 11 ani.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.