Setari Cookie-uri

Mesajul INCREDIBIL primit de Alex Velea de la fosta sotie

Nimeni nu se astepta ca Ana sa zica asta.

La sase luni de la divort, Alex Velea a anuntat ca va fi tata.

Saptamana trecuta Antonia a hotarat sa scrie un mesaj public pe contul oficil de Facebook, in care ne dadea marea veste - este INSARCINATA.

Casnicia Anei cu Alex Velea a durat trei ani. Chiar si asa, se pare ca tanara nu ii poarta ranchiuna fostului sot pentru faptul ca a fost parasita pentru o alta femeie, ci din contra. Potrivit Cancan, Ana se bucura ca fostul sot este fericit si ca va deveni tata pentru prima data.

"Ana a suferit enorm din cauza lui Alex, insa s-a ajuns la divort si din cauza ei. Ea a facut tot posibilul sa se impace cu el, insa nu s-a mai putut. Saptamana trecuta, Ana a aflat de la un prieten apropiat ca Alex va fi tata. Initial, nu i-a picat deloc bine, insa a incercat sa se linisteasca.

Dupa ce informatia a fost facuta publica, Ana i-a dat un mesaj fostului sau sot in care l-a felicitat, mai ales ca ea stie cat de mult isi dorea Velea un copil. I-a urat toate cele bune atat lui, cat si viitoarei mamici si i-a transmis ca se bucura ca i s-a indeplinit cea mai mare dorinta" - a declarat un prieten apropiat al Anei, informeaza Cancan.

Citește și:

Antonia si-a anuntat sarcina pe Facebook. Vedeta a postat un mesaj, in care a marturisit ca trece printr-o perioada frumoasa si ca este mai fericita ca niciodata:

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot!


Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.


Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!


Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.


Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea."
- este mesajul Antoniei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.