Setari Cookie-uri

Cine vor fi nasii copilului Antoniei cu Alex Velea?

Cei mai tari nasi din Romania.

In cursul zilei de ieri circula prin presa romana ca artista Andreea Banica si sotul sau, impresarul Lucian Mitrea, vor boteza copilul Antoniei cu Alex Velea.

Din pacate aceasta informatie este falsa. Cancan a aflat cine vor fi nasii bebelusului.

Alex Velea vrea sa il puna nas pe nimeni altul decat Smiley, cel mai bun prieten al sau. Relatia dintre Smiley si Velea este foarte puternica, cei doi fiind apropiati ca fratii.

Pe de cealalta parte, Antonia isi doreste ca nasa sa fie Inna, cea mai buna prietena a sa. Inna ii cunoaste toate secretele Antoniei, iar cele doua sunt atat de bune prietene incat si-au facut si un tatuaj la fel.

"Nasul va fi cel mai probabil Smiley. Alex si Smiley se iubesc mult de tot, sunt ca fratii. Chiar daca au mai avut ei neintelegerile lor, o prietenie ca cea pe care o au ei nu se poate distruge niciodata.

Pe de alta parte, nasa este foarte posibil sa fie Inna, de care Antonia este foarte apropiata. Ele sunt prietene intime si se sfatuiesc din toate punctele de vedere, asa ca, cel mai probabil, Inna si Smiley se vor inrudi cu Alex si Antonia", a declarat un prieten apropiat cuplului Antonia - Alex Velea, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.