Setari Cookie-uri

Anunt de ultima ora despre Mila Kunis si Ashton Kutcher

Stirea zilei vine de la Mila Kunis si Ashton Kutcher.

Actorii Ashton Kutcher si Mila Kunis, care vor deveni in curand parinti, au hotarat sa se casatoreasca in luna iulie anul viitor, potrivit unei surse din apropierea cuplului, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna in luna februarie.

Cei doi au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.

Bebelusul, despre care presa internationala spune ca va fi fetita, va fi primul copil atat pentru Mila Kunis, in varsta de 30 de ani, cat si pentru Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani.

In ceea ce priveste nunta, aceasta va avea loc anul viitor, potrivit unei persoane apropiate cuplului.

Citește și:

"Nunta va fi in iulie anul viitor", a declarat o sursa apropiata cuplului pentru RadarOnline. "Ei vor sa se concentreze in primul rand pe fiica lor si sa faca (nunta, n.r.) vara viitoare pare un lucru logic", a mai declarat sursa citata.

"Nu va fi un eveniment mare, dar va fi elaborat. La petrecerea de nunta va participa distributia serialului «That '70s Show», ei fiind foarte apropiati. Inca mai petrec timpul cu cei din distributia originala (a serialului, n.r.). Cel mai probabil, Danny Masterson va fi cavalerul de onoare, deoarece el si Ashton sunt ca fratii", a mai spus sursa citata.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.